148131_of178-mBendrijos 2012 metų finansinėje ataskaitoje rašoma, kad už bendrą apšvietimą ir liftą sumokėta 129 745 lt. – tai yra beveik šimtas trisdešimt tūkstančių litų.

AB “LESTO“ už elektrą sumokėta 63 866 lt., aš norėčiau sužinoti, ką bendrijos valdytojo pareigas einantis Sigitas Remėza padarė, kad šios išlaidos būtu mažesnės.

Visi matome, kad laiptinėse nesutvarkytas apšvietimas, dalis namo gyventojų laiko nuolatos įjungtas laiptines apšviečiančias lemputes. Ir už visą sunaudotą elektrą sumokame mes visi. O kodėl tos lemputės laikomos įjungtos – todėl, kad Sigitas Remėza nepasirūpino tvarkingu laiptinių apšvietimu ir sutemus  laiptinėse labai tamsu.

Jungiklis, kuris gali įjungti apšvietimą automatiškai, kainuoja apie 20 litų. Ar sunku sumontuoti tokius jungiklius laiptinės ? Išlaidos turbūt atsipirktų per kelis mėnesius ir vakare galima būtu išeiti į laiptinę, nerizikuojant susilaužyti kojas.

Bendrija tam ir yra, kad bendrijos pirmininkas rūpintųsi namu kaip savo turtu. Man neatrodo, kad Sigitas Remėza labai rūpinasi namu ir nesiekia sutaupyti mūsų pinigus, gal laikas keisti pirmininką ?

Kviečiu balsuoti:

Pastaba: čia yra mano asmeninė nuomonė.